Ölbarer i Stockholm

Är du en ölfantast eller letar du bara efter någonting kul att göra under ditt besök i Stockholm? Då har du hamnat helt rätt, för i denna artikel kommer du att få reda på de allra bästa ölbarerna i Stockholm och vad det är som gör dem till de bästa.

Pressklubben

Pressklubben, som ligger på Vasagatan 50 i Stockholm, är ett riktigt himmelrike för den som älskar öl, för här finner du nämligen över 750 olika sorter av öl som kommer från hela 115 olika bryggerier världen över. Det finns alltså all möjlighet i världen att upptäcka sin absoluta favoritöl. Här kommer du att finna öl från de klassiska europeiska ölländerna så som Tyskland, Storbritannien, Belgien och Sverige. För de som inte tycker om öl men vill gå hit ändå så finns det även en hel del vin att välja mellan.

När man kommer till Pressklubben så får man inte bara öl, utan man får även en upplevelse utöver det vanliga. De brukar säga att det erbjuds både himmel som helvete. Spännande, va? Åk till Pressklubben för att uppleva ett riktigt äventyr när det gäller öl.

Monks American Bar

Monks American Bar är också en mycket populär ölbar i Stockholm, och denna finner man på Sveavägen 39. Denna ölbar är specialiserad på amerikansk öl och det erbjuds här flera hundra olika slags ölsorter av den allra bästa typen. Det finns också väldigt mycket god amerikansk mat på menyn om man vill avnjuta ölen med lite mat.

Bierhaus

Om man hellre föredrar tysk öl så är Bierhaus på Tegnergatan 10 i Stockholm en perfekt bar. De har gjort allt för att förmedla den tyska stämningen som man helt klart får när man besöker Bierhaus. Det serveras tysk mat och det finns över 20 olika ölsorter från Tyskland. Ljudvolymen är hög och likaså stämningen. När man besöker Bierhaus känns det som att man lika gärna kan ha hamnat i Berlin.