Himmelriket för drinkälskare

Hej och varmt välkommen till denna festliga sida som kommer att berika dig oerhört mycket med information om allt vad det gäller drinkar och cocktails världen över. Ta del av underbara recept på utsökta drinkar och ta även del av all den fakta kring drinkar som denna sida har att erbjuda.

Har ni någon aning om hur mycket de allra dyraste drinkarna i världen kostar, och vad de innehåller och på vilket sätt de serveras när man beställer in dem? Eller kanske vill ni ta del av några härliga tips på uteställen i Stockholm som serverar den bästa ölen? Kanske vill ni få reda på vilka som är de mest populära drinkarna med whiskey i? Kanske skall du arrangera en middag eller en fest och är ute efter inspiration?

Oavsett vad så är det alltid kul att kunna en del goda recept på drinkar/cocktails som man kan imponera med inför vännerna på festen. Att servera goda och fina drinkar kan vara en riktig stämningshöjare då det är riktigt kul och gör det där lilla extra på festen eller middagen. Det skadar aldrig att veta hur man gör en riktigt god Dry Martini exempelvis, eller att veta hur man gör en riktigt klassisk och fin Cosmopolitan.

Du kommer här att finns många olika recept på goda drinkar, mest klassiska men även en del nyare, allt ifrån en klassisk Old Fashioned till en lite lekfullare Snickers Martini. Kika runt på sidan för att hitta det som passar dig bäst.

Vi garanterar dig en trevlig läsning med mycket intressanta recept och fakta att ta del av. Låt dig inspireras av denna härliga värld av cocktails mm. Som sagt, detta är himmelriket för de som är intresserade av drinkar och allt som hör därtill. Det finns här något som faller er alla i smaken!